Vandtanke
Vandtanke

Vandtanke i forskellige størrelser

WekoAgro har den danske import og forhandling af tanke fra den Engelske producent Enduramaxx Limited.

Enduramaxx producerer tanke i mange forskellige størrelser og til forskellige formål. Primært tanke til opbevaring af vand i forbindelse med plantebeskyttelse. Vandtankene kan leveres i størrelser op til 30m³ i stående modeller (vertikale). Liggende tanke produceres i størrelser op til 13m³ (horisontal).

Vandtankene er produceret i et UV-bestandig plastikmateriale som bestilles i en sort lystæt farve. Dette gør der ikke kommer sollys ind i tankene og danner algevækst.

Vandtankene kan leveres med udstyr efter ønske. Herunder:

  • 1½” svømmeventil, der kan levere omkring 10m³/time v. 2bar.
  • 3” kuglehane mulighed for større eller mindre efter ønske
  • Camlock kobling som passer på de fleste sprøjteslanger

Grøn, blå eller en transparant hvid er på listen over andre farver, der også kan vælges imellem ved bestilling af en vandtank fra fabrikken.

Tildeler man sine planter flydende gødning eller har andre masser, der har en vægtfylde på mere end 1, producerer Enduramaxx også tanke der er godkendt til en vægtfylde på op til 1,5.

Vandtanke til forskelligt brug

Enduramaxx har i mange år specialiseret sig indenfor regnvandsopsamling. Her tilbydes derfor også filtre og tanksystemer til opsamling af regnvand. Der findes forskellige muligheder til haven der skal vandes eller til det store maskinhus, hvor der kan opsamles meget vand til forskelligt brug.

Der er mange fordele ved at opsamle regnvand til brug til forskellige gøremål. Det sparer på vores drikkevand, som vi alle gerne skal værne om. Det er dog kun én af flere grunde til at bruge regnvand. Da regnvand er kalkfrit, er det mere skånsomt overfor slanger og pumper. Ønsker man at bruge regnvand som vaskevand er det også mere skånsomt overfor højtryksrenseren og det efterlader ingen kalkpletter på maling og lak.

Den økonomiske gevinst ved regnvandsopsamling er meget forskellig fra ét lokalområde til et andet, grundet forskellige priser på vand og udledningsafgift.

Vandtanke til rent vand

Ønsker man at bruge en vandtank til rent vand, drikkevand eller andet producerer Enduramaxx også vandtanke der er WRAS godkendte. WRAS er den europæiske godkendelse af systemer til rent vand, som omfatter en lang række sikkerhedstjek, procedurer for produktion og renlighedskrav. Derfor kan der også leveres vandvogne med drikkekar til mindre dyrehold eller andet.

Der er mange muligheder for at kunne opbevare og transportere vand efter ønske og behov med alle de produkter Enduramaxx har at byde på. Tag kontakt til din lokale sælger for at høre nærmere omkring de mange produkter.

Læs mere om Endramaxx vandtanke ved at klikke på billedet.

vandtanke

 

Kasper Højberg Rasmussen

Har du spørgsmål omkring vandtanke,
så giv vores dygtige fagfolk et kald.

Kasper Højberg Rasmussen

Produktspecialist på Annaburger, vandtanke og Logistikassistent
Find kontaktperson
Cookie og privatlivspolitik