fbpx

Om os

Import og salg af kvalitets landbrugsmaskiner

WekoAgro Machinery blev etableret i 2000 under navnet Stroco Agro ApS.

WekoAgro har siden 2000 importeret og forhandlet mærker som Horsch og Annaburger, der specialiserer sig inden for jordbearbejdning, såteknik, plantebeskyttelse, transportløsninger og spredning.

  • I 2014 blev Agrodan A/S opkøbt, som er specialist i ammoniakløsninger.
  • I 2019 blev Powtec A/S en del af koncernen, der forhandler og servicerer kartoffel- og vandingsudstyr. Hermed fik WEKOAGRO en afdeling i Bording.
  • I 2019 blev WEKOAGRO ny dansk importør af SIP, der er slovensk producent af græsmaskiner.
  • I 2020 blev Hoven Smede- og Maskinforretning opkøbt, og blev fusioneret sammen med afdelingen i Bording ved årsskiftet.
  • I 2021 blev WekoAgro importør af DiscMaster systemet til mekanisk vækststop fra Hollandske Vegniek.

Fælles for WekoAgro’s mærker og opkøb er, at de står for miljøvenlige og bæredygtige løsninger, som sikrer dig kvalitet og effektivitet i dit landbrug.

WEKO er en sammentrækning af hovedaktionærenes selskaber WEFRI og MIKO. WEKOAGRO Machinery ejes i dag 100% af WEKOAGRO Machinery Holding.

WekoAgro Machinery er landsdækkende og handler som importør direkte med landmændene.

Erfaring som landmænd

Vi har flere års erfaring og har selv baggrunde som landmænd. Derfor kan du være sikker på professionel behandling fra fagfolk, der kender branchen ud og ind.

Rentable investeringer

Vi tilbyder målrettet rådgivning, der er skræddersyet hver enkelt kunde, og hvor rentable investeringer er i fokus. Vi ønsker at tilbyde en løsning, som både gavner dit landbrug og din økonomi på sigt.

Kvalitet og service i topklasse er udgangspunktet i hele vores arbejde, for vi vægter vores kunders tilfredshed meget højt.

Din tilfredshed

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds, og derfor sørger vi for en grundig snak om dine behov, før vi finder ud af hvilken løsning, der passer bedst til dig.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig til en effektivt løsning inden for landbrug.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde så kontakt os allerede i dag.

Kontakt vores dygtige fagfolk
img1 img2

Salgs- og leveringsbetingelser

Læs WekoAgro’s salgs- og leveringsbetingelser her:

Salgs- og leveringsbetingelser WekoAgro december 2020

Cookie og privatlivspolitik