Bording/ Hoven/ Lundtofte

I mere end 15 år har WekoAgro afdelingerne i Bording/ Hoven/ Lundtofte specialiseret sig indenfor vandings- og kartoffelhåndteringsudstyr

WekoAgro afdelingerne i Bording/ Hoven/ Lundtofte har nøje udvalgt deres leverandører. Fælles for disse er, at de står for kvalitet og effektivitet – Ligesom WekoAgro.

Indenfor vandingsudstyr- og tilbehør samarbejder vi med Fasterholt Maskinfabrik A/S og Scanregn A/S. Begge leverandører har stor erfaring og ekspertise inden for håndtering af vand i landbruget. Herudover har vi importen af Rosenqvists og Zimamtic pivotvanding – begge innovative vandingsløsninger til det moderne landbrug.

Inden for kartoffeludstyr importerer vi følgende mærker; Standen, AVR, VSS og DOWNS. Udover at disse lever op til vores høje kvalitetskrav, så er de også yderst højteknologiske.

I Hoven holder brandet SIP til. SIP er en af de førende producenter af græsudstyr inden for skårlægning, spredning og rivning. Ydermere er SIP producent af verdens største bugserede skårlægger på 15 meter. I Hoven har vi også lageret for reservedele til SIP græsudstyr.

 

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde så kontakt os allerede i dag.

Kontakt vores dygtige fagfolk
Cookie og privatlivspolitik