Om WekoAgro

Import og salg af kvalitets landbrugsmaskiner

WekoAgro blev etableret i 2017 da Stroco-Agro blev opkøbt. I 2019 bliver Powtec opkøbt og man ønskede at samle aktiviteterne endnu tættere. Derfor gik man med et fælles virksomhedsnavn – WekoAgro Machinery.

WekoAgro har derfor siden 1990 importeret og forhandlet landbrugsmaskiner og mærker som Horsch, AVR, Fasterholt, Annaburger og mange flere.

WekoAgro kan tilbyde landmanden alt indenfor jordbearbejdning, såteknik, plantebeskyttelse, græsudstyr, kartoffel- og vandingsmaskiner. Herudover har alle tre afdelinger lager med reservedele til de fleste mærker indenfor branchen.

 • I 2014 blev Agrodan A/S opkøbt, som er specialist i ammoniakløsninger.
 • I 2019 blev Powtec A/S en del af koncernen, der forhandler og servicerer kartoffel- og vandingsudstyr. Hermed fik WekoAgro en afdeling i Bording.
 • I 2019 blev WekoAgro ny dansk importør af SIP, der er slovensk producent af græsmaskiner.
 • I 2020 blev Hoven Smede- og Maskinforretning opkøbt og blev fusioneret sammen med afdelingen i Bording ved årsskiftet. Herved fik WekoAgro en afdeling i Hoven.
 • I 2021 blev WekoAgro importør af DiscMaster systemet til mekanisk vækststop fra Hollandske Vegniek.
 • I 2022 indgik WekoAgro en strategisk alliance med VPL System. VPL System varetager turn-key projekter af anlæg, herunder ventilation, tørring og køl, mens WekoAgro servicerer anlæggende og har importrettighederne af Bijlsma produkterne.
 • I 2022 fik WekoAgro nyt koncept indenfor vand, WekoWater.
 • I 2022 lancerede WekoAgro den nye webshop, hvor man kan handle reservedele, WekoAgro Parts.
 • I 2022 blev WekoWater importør og forhandler af mærkerne Rosenqvists og Zimmatic. 
 • I 2023 opkøbte WekoAgro Lundtofte Maskinservice for at styrke indsatsen i vandingsafdelingen – WekoWater.
  Virksomheden bliver fusioneret sammen med WekoAgro Machinery A/S, afdelingerne i Bording og Hoven den 01.01.2024
 • I 2023 modtog Hammel afdelingen diplom fra Spar Nord bank for at være blandt de 1000 danske virksomheder de anså som Succesvirksomheder 2023.
 • I 2023 modtog begge afdelinger den berømte Børsen Gazelle pris.

Fælles for WekoAgro’s mærker og opkøb er, at de står for miljøvenlige og bæredygtige løsninger, som sikrer dig kvalitet og effektivitet i dit landbrug.

WEKO er en sammentrækning af hovedaktionærenes selskaber WEFRI og MIKO. WEKOAGRO Machinery ejes i dag 100% af WEKOAGRO Machinery Holding.

WekoAgro Machinery er landsdækkende og handler som importør direkte med landmændene.

Erfaring som landmænd

Vi har flere års erfaring og har selv baggrunde som landmænd. Derfor kan du være sikker på professionel behandling fra fagfolk, der kender branchen ud og ind.

Rentable investeringer

Vi tilbyder målrettet rådgivning, der er skræddersyet hver enkelt kunde, og hvor rentable investeringer er i fokus. Vi ønsker at tilbyde en løsning, som både gavner dit landbrug og din økonomi på sigt.

Kvalitet og service i topklasse er udgangspunktet i hele vores arbejde, for vi vægter vores kunders tilfredshed meget højt.

Din tilfredshed

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds, og derfor sørger vi for en grundig snak om dine behov, før vi finder ud af hvilken løsning, der passer bedst til dig.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig til en effektivt løsning inden for landbrug.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde så kontakt os allerede i dag.

Kontakt vores dygtige fagfolk
img1 img2

Salgs- og leveringsbetingelser

Læs WekoAgro’s salgs- og leveringsbetingelser her:

Salgs- og leveringsbetingelser WekoAgro marts 2022

Cookie og privatlivspolitik