WekoWater
Zimmatic

Løsninger til enhver mark og enhver landmand

Zimmatic vandingssystemer er bygget til at holde. Fra brancheførende holdbarhed og styrke til innovative forbedringer og avanceret teknologi, hvor hvert produkt er designet til at være en del af en tilpasset og fleksibel løsning, der bedst understøtter landmanden og hans mark.

Gå fra pivot til profit

Pivot-vanding er en gennemprøvet metode til at bevare ressourcer og reducere afstrømning eller forurening af vandløb og vådområder – men det er kun begyndelsen. Lær, hvad der gør pivotvanding til nøglen til en mere rentabel, bæredygtig og effektiv drift.

Effektivitet, omkostningsbesparelser, pålidelighed og præcision er, hvad der gør center pivot-vandingssystemer til en førende metode til afgrødevanding rundt om i verden. Hos Lindsay sikrer Zimmatic® center-pivot- og lateral-systemer, at den korrekte mængde vand tilføres ensartet til afgrøder og jord på præcis det rigtige tidspunkt for at producere højere udbytte med større sikkerhed.

Med FieldNET får landmanden adgang til sine vandingssystemer overalt. Overvåg ydeevne, få værdifuld indsigt, og hold forbindelsen til markene hvor som helst fra med Zimmatic’s fjernstyring af pivotvandingssystemet – det er nemt med FieldNET.

Løsningen til din mark

Zimmatic har et stort sortiment af Center Pivot systemer der kan tilpasses alle forhold: Ved mindre marker vil det være deres Zimmatic 7500P der er en omkostningseffektiv mulighed, den udmærker sig ved mindre rør diameter og legerede stål giver langvarig holdbarhed, den har også en god frihøjde til at klare høje afgrøder.

Zimmatic 8500P er udviklet til de lidt større opgaver med mulighed for spænd/længde uden begrænsninger. Den kan bruges sammen med GPS-positioneringen så man kan identificere den nøjagtige position.

Zimmatic 9500P er den mest robuste og stærkeste model. Bygget til at klare de hårdeste miljøer og terræn, kan fås i standard-, medium-, høj- og ultrahøj frihøjde. Den er ligeledes udstyret med brugervenlige kontrolpaneler, som er kompatible med FieldNET. Hvilket giver en præcis og tidsbesparende styring af anlægget.

Zimmatic 9500HS high-speed pivot leverer overlegen hastighed og kontrol. Dette er en fordel i afgrøder som gulerødder, løg, kartofler og græsgange. 9500HS er i stand til at køre med op til dobbelt så høj hastighed som en standard centerdrevmotor. Hurtigere og nøjagtig kunstvanding giver mulighed for mere effektivt vandforbrug og hjælper med at reducere erosion.

Zimmatic 9500L lateral giver mulighed for vanding af marker hvor en centerpivot ikke er den optimale løsning. Det er en mulighed ved en rektangulær mark, hvor der er en hovedvandledning ved siden af marken.

Zimmatic 9520PL er en GPS styret anlæg som er en kombination af både pivot- og lateral kunstvanding, det giver en optimal udnyttelse af anlæggets fordele.

Zimmatic kontrolpanel fås i 3 varianter lige fra den simple version til den avancerede udgave som er klar til FieldNet med alle de muligheder som understøttes derigennem.

Har du spørgsmål omkring Zimmatic,
så giv vores dygtige fagfolk et kald.

Cookie og privatlivspolitik