Transportløsninger
Sneglevogne

Alsidige sneglevogne

Annaburger sneglevogne er pendlervogne, der har mange gode egenskaber og kan fås med både med 2 og 3 aksler. Derudover med enten blad-fjedret undervogn eller en hydraulisk affjedret undervogn til de professionelle.

Ligesom de andre vognserier fra Annaburger er sneglevogne udstyret med aksler fra markedsledende producent BPW. De er opbygget med en v-formet kasse hvor der er et hydraulisk bundsneglsskod med skala. Der ligger i bunden af vognene en snegl med stor diameter, der er koblet direkte op på aflæsningssneglen. Det giver et meget ens flow ved aflæsning og aflæsningskapaciteten ligger på de mindre vogne fra op til 15m³/min. og op til 20m³/min. på de store vogne.

For optimal førerkomfort er der i fronten af vognen placeret ruder for godt udsyn. Der tilbydes også hydraulisk vip af aflæsningssnegl, og hydraulisk vip af aflæsningstuden. For yderligere kørekomfort er der som standard på den professionelle serie hydraulisk affjedret trækstang og hydraulisk løft af 1. aksel på den 3 akslede vogn. Der er også på vognene friløbsdrejeaksel på forreste aksel, og på de 3 akslede er der også på bagerste aksel.

Alle Annaburger vogne er som standard med 2 kreds luftbremsesystem med ALB-ventil (vægtafhængig bremseeffekt) så de opfylder de nye regler.

Derudover kan der tilvælges et stort udvalg af tilbehør på vognene. Store dækmonteringer, rullepresenning i et stærkt UV-bestandig materiale, 2-delt kasse, tvangsstyring enten elektrisk eller hydraulisk, renseskod under bunden i forskellige varianter og mere endnu.

Vil du vide mere så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kasper Højberg Rasmussen

Har du spørgsmål omkring sneglevogne,
så giv vores dygtige fagfolk et kald.

Kasper Højberg Rasmussen

Produktspecialist på Annaburger, vandtanke og Logistikassistent
Find kontaktperson
Cookie og privatlivspolitik