Transportløsninger
Tipvogne

Tipvogne i forskellige størrelser

Annaburger har i mange år produceret tipvogne til de professionelle. De er testet i landbruget og udviklet til at skulle kunne modstå mange prøvelser.

Ecoliner produktserien spænder over både to- og treakslede tipvogne med kapaciteter fra 18 m3 og helt op til 40m3.

Som standard leveres tipvognen med blandt andet en fransk bagsmæk med hydraulisk lås, et 2-kreds luftbremse system med ALB-ventil, store ruder foran for optimal førerkomfort og udsyn. Samt ikke mindst stærke aksler fra markedsførende BPW -aksler med friløbsstyring på 1. og 3. aksel på de treakslede vogne.

Der er mange muligheder for at få tipvognen tilpasset med udstyr til den enkelte landmands behov. Tipvognene kan fås med både en bladfjedre undervogn og trækstang. Men kan også leveres med både hydraulisk undervogn, og med hydraulisk affjedret trækstang.

Vognkasserne kan fås i forskellige højder, fra 1,4 meter vognkasse til sarte aflæsninger af afgrøder og op til 1,8 meter vognkasse så der er god kapacitet. Derudover kan der leveres forskellige overbygninger til nogle vogne – både til snittet materiale der er nemt at ”vippe” ned så det hænger indvendigt i vognen hvis man ikke skal bruge det. Ellers er der også mulighed for at få en fastboltet ståloverbygning på.

Der kan for beskyttelse af afgrøder i kassen leveres to forskellige presenningssystemer på vognene. Enten en manuel rullepresenning eller en stærk automatisk presenning.

Der er et hav af muligheder for at få udstyret tipvognen som man ønsker det – så tøv ikke med at få et uforpligtende tilbud på en rigtig solidt tyskproduceret tipvogn, der absolut kan måle sig med nogle af de mest solide på markedet.

Kasper Højberg Rasmussen

Har du spørgsmål omkring tipvogne,
så giv vores dygtige fagfolk et kald.

Kasper Højberg Rasmussen

Produktspecialist på Annaburger, vandtanke og Logistikassistent
Find kontaktperson
Cookie og privatlivspolitik