Scanregn
Markvandingsanlæg

Driftsikkerhed og fin vandfordeling

Markvandingsanlæg fra Scanregn A/S er fantastiske driftsikre og fremstillet i kvalitets materialer, hvilket resulterer i lang levetid. Meget simple med minimal forbrug af reservedele samt enkle indstillinger.

Et marksvandingsanlæg kræver den rigtige pumpe til at levere vandet. Hos Scanregn lagerfører de kvalitetspumperne fra Rovatti, der er produceret i svær støbejern og med metal løbehjul. De kan også tilbyde de kendte Caprari pumper med bronze løbehjul. Begge fremragende pumper til markvandingsanlæg.

Scanregn lagerfører også kvalitetspumper fra Grundfos, af serien SP-pumper til alle typer vandingsanlæg. SP-pumperne kombinerer de bedste materialer med overlegen hydraulik. Med en Grundfos pumpeløsning er man sikret, at vandingsanlægget altid fungerer som det skal.

Alt tilbehør til dit markvandingsanlæg

Scanregn kan tilbyde det bredeste program af komponenter til vandingsanlæg. Mange års erfaring og viden omkring markvandingsanlæg ligger til grund for branchens største lager i markvandingsmaskiner og udstyr. Scanregn har alt i Wawin PVC rør, galvaniserede hydranter, AVK ventiler og koblinger, PVC fittings og alle typer hydranventiler.

Har du spørgsmål omkring markvandingsanlæg, så giv vores dygtige fagfolk et kald.

Cookie og privatlivspolitik